Prematurföreningen Mirakel

Arkiv

Julklappsutdelning 18 dec 2013

Julklappsutdelningen tillsammans med en av föreningens beskyddare, Tommy Nilsson, blev mycket uppskattat av familjerna, personalen och inte minst av Mirakel och Tommy. Vi bjöd på tårta, pepparkakor och lussebullar till alla. Det blev många goda samtal med familjerna och personalen. Så mycket värme!

Julklappsutdelning 24 dec 2012

Illustration Lisbeth Svärling ©Prematurmirakel.se

Illustration Lisbeth Svärling ©Prematurmirakel.se

Julen 2012 delade Pernilla Brown ut julklappar till kvinnorna vid Special-BB, SU/Östra sjukhuset. Julklapparna hade donerats av privatpersoner och företag. Ambitionen är att fortsätta arbetet med att samla in julklappar och gåvor till Special-BB i Göteborg men också utöka julklappsutdelningarna till andra orter.

”För mig var det mitt i allt kaos som nybliven mamma med hjärtat på 316, en ljusglimt, som påminde om en bebistid längre fram när vi kommit hem. Jag var väldigt ensam just då med maken hemma och firandes jul med vår 3-åring”.

Marika – förälder

”Vill skicka ett varmt tack för julklapparna som delades ut på specbb, det var väldigt uppskattat”.

Ulla Strandner  – Vårdenhetschef Special-BB, Göteborg

 

Socks for life

Vill du vara med och sy sockapor, som prematura barn kommer att få när de skrivs ut eller får komma hem på hemsjukvård? Prematurföreningen Mirakel Föreningen har fått en donation på 200 sockor – det enda ni behöver ta med er är nål och tråd samt stoppning. Föreningen bjuder på fika och gott umgänge! Anmäl er: info@prematurmirakel.se. http://www.youtube.com/watch?v=ANJyYV0THn4